fbpx

Montare perfecta utilizând un sistem de nivelare!

4 pași simpli pentru o montare perfectă  cu ajutorul unui sistem de nivelare:

1. Aplicăm adezivul apoi inserăm distanțierul de nivelare (clipsul) sub fiecare placă ceramică și de-a lungul fiecăreia din cele 4 fețe la aproximatov 10 cm de capete. Functie de dimensiunile plăcilor, fixăm unul sau mai multe clipsuri pe fiecare parte a acesteia.
2. Așezăm placa ceramică pe poziție și o fixăm cu un ciocan de cauciuc.

3.  Introducem pana de nivelare în distantierul de nivelare(clips), acordând atenție în a nu-l rupe.  Această operațiune o ușurăm prin utilizarea cleștilor profesionali pentru montare cu ajutorul cărora realizăm o presiune și împingere uniformă a penei în clips.

4. Odată ce adezivul este întărit, partea de deasupra plăcii ceramice a suportului de sprijin trebuie sa fie eliminată prin ruperea acesteia. Acest lucru se poate face cu un ciocan de cauciuc sau chiar cu piciorul, lovind paralel cu articulația.

 

         Sistemul de nivelare compus din clips si pene permite cu succes inlocuirea clasicelor cruciulite sau distantiere si ajuta la obtinerea unei montari perfecte pentru gresie sau faianta.

     Pentru ca nivelarea pardoselii sau a peretelui cu plăci ceramice să fie perfecte, este necesar ca plăcile ceramice folosite să aibă o planeitate perfectă.

• De foarte multe ori este un proces foarte dificil să stabilim o planeitate perfectă în cadrul placărilor ceramice, fie că este vorba de plăci de dimensiuni și grosimi mai mici sau mai mari. Acest lucru se datorează pe de o parte denivelărilor podelei sau pereților cât și modului de aplicare pe bază de mortare. Mortarul este un adeziv flexibil pentru placări cu plăci ceramice și piatră naturală, la interior și exterior. Se utilizează pe suporturi cu aderență la mortare pe bază de ciment.

 

• Ca rezultat, plăcile care păreau aplicate perfect pe măsura instalării lor, odată ce au fost fixate cu adeziv vor dezvălui denivelări care compromite estetica lucrării.

• Acest lucru poate fi evitat cu ajutorul sistemelor profesionale pentru monajul plăcilor ceramice prin care se obține nivelarea perfectă a plăcilor și de asemenea, accelerează mult viteza de lucru, scurtează timpul de finalizare a lucrării.

• Deci, utilizând sistemele nivelatoare oferite de echipa Plastik Components obțineți o montare ușoar, rapidă și plăcile vor fi perfect nivelate.

• Atât inserarea cât și eliminarea sistemului de nivelare sunt ușor și rapid de realizat.

• Eliminarea sistemului de nivelare se realizează lovind în lateral cu un ciocan de cauciuc sau chiar cu piciorul.

    Produse:

1. Clipsuri suport sistem nivelare gresie, dimensiuni minime și maxime

Grosimea plăcilor se poate situa între minim 3 mm (1/8″) și maxim 20 mm (3/4″).

Clipsurile pentru plăci cu grosimea situată între 3 mm și 12 mm sunt in 3 variante:

  • Clipsuri de grosime un 1 mm pentru a lăsa o distanță între plăci de 1 mm

  • Clipsuri de grosime un 1.5 mm pentru a lăsa o distanță între plăci de 1.5 mm

 

  • Clipsuri de grosime un2 mm pentru a lăsa o distanță între plăci de 2mm

Pentru grosimea plăcilor între 12 mm și 20 mm vă oferim varianta prin care se poate obține un rost minim între plăci de 1.5 mm.

2. Pene, dimensiune universala pentru toate cele 4 tipuri de clipsuri suport

  • Penele sunt refolosibile, pot fi utilizate la toate tipurile de clipsuri, pentru grosimi ale plăcilor cuprinse intre 3 si 20 mm. Penele pentru sistemul de nivelare sunt ambalate la pungi de 100 bucăți.

 

3. Clești de inserare, universali, pentru toate tipurile de clipsuri suport sunt disponibili in doua variante:

  • Clește ajustabil pentru placări pardoseli

  • Clește ajustabil pentru placări de pereți verticali (1 bucată)

Estimare consum și comenzi:

Estimarea consumului pentru suprafața totală în funcție de dimeniunea plăcilor se poate face conform tabelului următor:

 

 

Începe conversație
1
Vorbește cu noi pe whatsapp!